Friday, February 24, 2012

ganu part 1


Assalamualaikum,,,
enta knapa tetibe plak rasa na citer pasal famili.act family aku pergi holiday cuti CNY ritu..apa yg aku na citer adlalh ...ini adalh the 1st my family vacation,,sebab sebelum ni cuti dkat2 jer..dan juga seblum ni..semua cuti sendiri2..gigih kan cuti sendiri2.!!.ahaha pape jer..cuti kali kitorg pergi TGANU..act ada dua purpose kitrg pergi sini. the 1st one, adlah na ziarah behsan bapak aku, sebab akak aku yg kedua kahwin dgn org sana.the 2nd one, cuti la hape lg..vhaha..*ayat tak best lngsung <-----biasa la baru2 na jinak...*** ok...

na citer kami sekeluarga..sampai2 je tganu trus singgah umah behsan parent weolls..kat Kampung Wakaf Mempelam,Kuala Terengganu.. okla..aku pun bukan reti na citer kann... *aku rasa ni post trial kot...sebab tunggang tewrbalik*** 





ni time kat Kolam Air Panas LA

LA Jugak

kakli dgn illa..

poyo jewr..hahah udin ni..

mak muka penat..sian dia...

no komen :)

laut pe ntah,,sori tak tau,

2 comments:

  1. Nuar!!
    nice shoot...
    nie yg nk blaja dr org yg ade lensa!!
    hihiii

    ReplyDelete